30
Nov

C.C.R.- revival

UITVERKOCHT


C.C.R.-revival

 “Creedence Clearwater Revival/John Fogerty Experience”

De bandnaam verraadt meteen al duidelijk waar deze band hun inspiratie vandaan heeft gehaald. Dat is namelijk de eind jaren zestig / begin jaren zeventig enorm populaire Amerikaanse formatie Creedence Clearwater Revival. De belangrijkste man van C.C.R. was John Fogerty en ook uit zijn solomateriaal wordt door C.C.R.-revival geput.

 

Ondersteund door muzikale topkwaliteit weet C.C.R.-revival met energieke shows veel mensen te overtuigen. Enthousiasme en gedrevenheid zijn ingrediënten die de Drents-Groningse band inmiddels bijna 20 jaar op de weg houdt.

Eigenschappen, die nog altijd bewezen worden door de nog steeds groeiende populariteit van deze band.

 

C.C.R.-revival behoort al jaren tot de top uit het livecircuit van de Nederlandse tributebands en is een graag geziene act op festivals, evenementen en is met grote regelmaat te zien in feesttenten en de grotere kroegen. Met een strakke performance en een energieke uitstraling zet C.C.R.-revival tijdens haar live-shows een goede sfeer neer.

C.C.R. -revival is een band met potentie en een absolute must voor elke C.C.R., John Fogerty en de jaren70muziek-liefhebber. De sound van C.C.R.-revival kenmerkt zich door John Fogerty’s latere tours.


C.C.R.-revival tekent voor een zeer geslaagde en unieke avond. Een sfeervolle lichtshow, goede sound en een strak decor maken het plaatje van deze karakteristieke  band compleet.

Met een goed opgebouwd  repertoire weet de band keer op keer te boeien.

Dit met een set van 2 x ruim een uur aan Creedence matariaal.

 

C.C.R.-revival is energiek, strak maar vooral een lekker rock’n roll live band!


Aanvang 21.00 uur zaal open 20.00 uur


Vooraf gezellig dineren?
Maak gebruik van een speciaal  THEATERMENU bij deze horeca gelegenheden
 Rolstoelgebruikers en mindervaliden kunnen gebruik maken van de aanwezige lift.

Meld uw komst uiterlijk 1 dag van tevoren bij info@gashouderdemsvaart.nl

 

 

Terug BESTELLEN