02
Mar

Cousin Hatfield

2 maart 2019 is het zover! De Gashouder gaat swingen! Met niemand minder dan Cousin Hatfield, gesupport door Jimmy Mills!

U.S.A Roots Music

Het beste van Nashville&Texas, in Europa.

 

Vijf jonge en getalenteerde muzikanten delen hun passie voor authentieke traditionele Amerikaanse muziek uit de zuidelijke staten.

Het repertoire van de oude Texas en Nashville legendes in hun eigen unieke arrangementen en sound.

 

Rauwe, pure country en western swing, jazz & blues; Cousin Hatfield brengt het je op hun eigen manier en met originele songs. Daarbij komt virtuoos spel, prachtige vocale harmonieën en een vermakelijke show die je niet snel zult vergeten.

Cousin Hatfield is niet onopgemerkt gebleven:

Niet alleen nemen ze het podium over in Nederland (Zwarte Cross, TT Assen, Her Majesty, The American Country Legends, Wildrooster Festival, Parelsessies etc.), ook drukken ze hun stempel op podia overal in Europa.

Zie hier een Promovideo

Website:        www.cousinhatfield.com
Facebook:      facebook.com/cousinhatfieldband 

 

Singer-songwriter Bertolf: ‘Jullie zijn echt te gek!’

CMA Artist Member Hans Molenaar: ‘Het beste van Nederlandse bodem! Ze hebben een authenticiteit die ze moeten koesteren.’

Country icon Pam McBeth : ‘Jullie zijn geweldig, de passie spat er vanaf!’Support act Jimmy Mills 

 


Jim van der Moolen (artiestennaam Jimmy Mills) is een Dedemsvaartse muzikant. Hij speelt al  jaren gitaar en is zich ook steeds meer  gaan toeleggen op het zingen. Tot voor kort trad hij alleen op  in familiekring. Inmiddels heeft hij zijn grenzen verlegd. Zo  was hij o.a. support-act  bij een concert van Hans Theessink en verzorgde hij de muzikale omlijsting van diverse aangelegenheden, waaronder de opening van exposities. Hij oogst daarbij zeer goede kritieken. Zijn repertoire bestaat uit veel jaren 50, 60 en 70 muziek, waaronder Bob Dylan, Neil Young, Johnnie Cash, Boudewijn de Groot.

Aanvang (STA-CONCERT) 21.00 uur zaal open 20.00 uurVooraf gezellig dineren?
Maak gebruik van een speciaal  THEATERMENU bij deze horeca gelegenheden
 Rolstoelgebruikers en mindervaliden kunnen gebruik maken van de aanwezige lift.

Meld uw komst uiterlijk 1 dag van tevoren bij info@gashouderdemsvaart.nl

 

 


02
Mar

Cousin Hatfield

Nashville
€15,00
Terug BESTELLEN