02
Mar

Cousin Hatfield

Cousin Hatfield brengt Nashville naar de Gashouder

 

 

Johnny Cash, Zac Brown, Jerry Reed, Alison Krauss en Tony Rice, Brent Mason en Danny Gatton…..ze staan allemaal op het repertoire. Uiteenlopende meesterstukken van vroeger zijn in een nieuw muzikaal jasje gehesen met gebruikmaking van muziekstijlen als country, jazz, blues en rockabilly.

Deze band, bestaande uit vijf jonge talentvolle muzikanten deelt op aanstekelijke wijze zijn grote liefde voor oud-Amerikaanse muziek uit de zuidelijke staten. Virtuositeit en plezier zijn de handelsmerken van de op het conservatorium geschoolde vriendengroep. Snelle en energieke nummers met strakke flitsende solo’s blazen je van je stoel. En voor de wenselijke rustpuntjes zijn er rustige, sfeervolle stukken met heerlijke samenzang.

 

Cousin Hatfield bestaat uit:

Anne Verhart (zang), Jos van Ringen (akoestische gitaar, elektrische gitaar en banjo), Merijn Wouda (toetsen), Nathalie Schaap (contrabas, zang) en Niels Verhart (drums en zang).

 

Support act Jimmy Mills 

 


Jim van der Moolen (artiestennaam Jimmy Mills) is een Dedemsvaartse muzikant. Hij speelt al  jaren gitaar en is zich ook steeds meer  gaan toeleggen op het zingen. Tot voor kort trad hij alleen op  in familiekring. Inmiddels heeft hij zijn grenzen verlegd. Zo  was hij o.a. support-act  bij een concert van Hans Theessink en verzorgde hij de muzikale omlijsting van diverse aangelegenheden, waaronder de opening van exposities. Hij oogst daarbij zeer goede kritieken. Zijn repertoire bestaat uit veel jaren 50, 60 en 70 muziek, waaronder Bob Dylan, Neil Young, Johnnie Cash, Boudewijn de Groot.

Aanvang 21.00 uur zaal open 20.00 uurVooraf gezellig dineren?
Maak gebruik van een speciaal  THEATERMENU bij deze horeca gelegenheden
 Rolstoelgebruikers en mindervaliden kunnen gebruik maken van de aanwezige lift.

Meld uw komst uiterlijk 1 dag van tevoren bij info@gashouderdemsvaart.nl

 

 


02
Mar

Cousin Hatfield

Nashville
€15,00
Terug BESTELLEN