01
Dec

Duo-Expositie

DUO- EXPOSITIE  IN DE GASHOUDER IN DEDEMSVAART

De duo – expositie van Coby Hoogeveen en Trix Rens is te bezichtigen van 1 december tot 7 januari 2019. 

Kunstenares Coby Hoogeveen maakt quilts naar aanleiding van iets wat haar bezig houdt. Zij probeert tijdens het maken van een quilt in stof uit te drukken wat haar raakt. Het zijn stuk voor stuk  quilts met een verhaal.

Coby verft haar stoffen zelf, beschildert en vervormt ze. Soms duurt het heel lang voor zij de goede stof heeft gevonden of gemaakt. De quilts zijn gemaakt als protest tegen de overheersing, als protest tegen de discriminatie van de vrouw, om een echtscheiding te verwerken . Ook een boulimiaquilt is van haar hand.

Alles is origineel er zijn geen patronen gebruikt. Misschien is haar werk ook voor u inspirerend om zelf aan de slag te gaan!

Het werk van Trix Rens is zeer gevarieerd. Zij gebruikt diverse materialen in haar werk en  gebruikt verschillende schildertechnieken. Zoals al te zien was tijdens de kunsttentoonstelling “Het Pauperparadijs”. Naast het schilderij “de kolonist” zijn er nog enkele werken met het thema “Ommerschans”  te bewonderen.  Trix Rens verrast de bezoeker  door haar veelzijdigheid en variëteit in haar werk.

U bent van harte welkom!!

 

 

Expositieperiode: 1 december  2018 -  7 januari 2019

Openingstijden: De expositie is te bezichtigen tijdens de activiteiten in de Gashouder en verder op afspraak via telefoonnummer : 0620104413 of  0523 657132

                              

Bezoekadres:    De Gashouder, Kalkovencomplex, Oude Zuidwolderstraat 13, 7701 AZ Dedemsvaart

Instelling NAVIGATIE adres parkeerplaats
'Langewijk 162 Dedemsvaart'
dan via WITTE OPHAALBRUG
naar KALKOVENCOMPLEX
Dedemsvaart

01
Dec

Duo-Expositie

Hoogeveen - Rens
€0,0
Terug BESTELLEN