16
Nov

Johan GoossensJohan Goossens
Vlam

 

Johan Goossens. 4 sterren in NRC, Parool, Volkskrant en Theaterkrant. Neerlands Hoop genomineerde (2013). Een cabaretier als een komeet!

Zijn nieuwe voorstelling VLAM gaat over het vuur van de liefde, de passie, en ook over seks. En heb je het over seks, dan heb je het ook over schaamte. Daarom deed Johan zijn eerste try-outs in Engeland. Daar kent hij niemand. Toen een paar voorzichtige avonden in Amsterdam. Na alle unaniem lovende reacties was er geen weg meer terug...

Collega cabaretier Micha Wertheim was zwaar onder de indruk. Noemt Johan ‘geestig, gevoelig en persoonlijk’. Kees van Amstel had in tijden niet zo hard gelachen. Theatre Review vond Johan ‘nergens ordinair of smerig. Heel innemend, heel grappig.’

VLAM dus. Hilarisch, openhartig, ironisch. Over seks en over schaamte. Over man - vrouw verhoudingen. Over homo’s en hetero’s en je plek in de maatschappij. En natuurlijk over de liefde. Vol herkenbare verhalen en mooie liedjes, die doen denken aan het beste van Herman Finkers en Brigitte Kaandorp. Met pianist Eelco Menkveld.

Adviesleeftijd: 16 +

 

www.johangoossens.nl


BEKIJK FILMPJE


Aanvang 20.15 uur


Vooraf gezellig dineren?
Maak gebruik van een speciaal  THEATERMENU bij deze horeca gelegenheden
 Rolstoelgebruikers en mindervaliden kunnen gebruik maken van de aanwezige lift.
Voor mindervaliden:
uw begeleider kan naar de foyer lopen en om assistentie vragen. Wij begeleiden u dan naar de lift, die u naar de foyer en theaterzaal brengt. Wij verzoeken u tijdig aanwezig te zijn.
Voor rolstoelgebruikers:
graag vooraf melden via info@gashouderdedemsvaart.nl dan houden wij rekening met uw komst.

 

 


16
Nov

Johan Goossens

Vlam - try-out
€16,00
Terug BESTELLEN