26
Jan

Shaggy Dogs

 

We hebben weer een geweldige act voor jullie weten te boeken! En een internationale dit keer! Shaggy Dogs uit Frankrijk komt de Gashouder op zijn kop zetten op vrijdag 26 januari! De heren hebben al op vele gerenommeerde nationale en internationale Bluesfestivals gestaan, zijn een grote naam in de Benelux en komen in 2018 voor de eerste keer naar De Gashouder! Een avond vol blues, rock ’n roll en soul gegarandeerd! Als je hier nog stil op kan blijven staan, dan weten wij het ook niet meer… Hieronder een aantal quotes van muziekmagazines…

“Het viertal bewijst dat het helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn om een leuk album te maken. Tres plaisant, chapeau!” (Lust For Life)

Het is geen pure Blues, het is geen Rock’n Roll, ook geen soul, maar volgens eigen zeggen een subtiele smeltkroes die zij “Blues’n Roll fiesta”. Al met al weer een puik album van dit Franse kwartet.” (Maxazine )

“Het losgeslagen kwartet, aangevuld met enkele gastmuzikanten, huldigt in de eerste plaats het principe van ‘partying with the crowd’, maar dan in een woeste versie waarbij de tijdsgeest voor de nodige turbulenties en verleidingen zorgt.” (Rootstime)

“Luisterend naar het album is het niet alleen rauwe snelle pubrock wat de klok slaat. Er zit voldoende variatie in om het aantrekkelijk te houden. Een erg leuk album van deze Fransozen waar ik erg veel plezier aan heb beleefd.” (Blues Magazine )

“Vanaf de openingstrack tot en met het laatste nummer biedt de band verrassingen en variatie. Het enige wat je moet doen is deze 'onderzetter' in je cd-player stoppen en genieten van een lekkere partij muziek.” (Bluesbreeker)

“De Fransen maken ontzettend swingende muziek.” (Festival Info, )

“Dit is een totaalpakket van een band met een heel eigen sound, een wild enthousiaste bende. Een tip voor alle organisatoren van bluesfestivals: haal die gasten binnen en ‘have a Renegade Party!” (Back to The Roots)

Zegt genoeg denken wij.. Dus vrijdag 26 januari, Gashouder Dedemsvaart, Shaggy Dogs (en voorprogramma…)

Hier alvast een voorproefje: https://www.youtube.com/watch?v=gIPftVVw5Bo

 

Aanvang 21.00 uur, zaal open 20.00 uur

 


Vooraf gezellig dineren?
Maak gebruik van een speciaal  THEATERMENU bij deze horeca gelegenheden
 Rolstoelgebruikers en mindervaliden kunnen gebruik maken van de aanwezige lift.
Voor mindervaliden: 
uw begeleider kan naar de foyer lopen en om assistentie vragen. Wij begeleiden u dan naar de lift, die u naar de foyer en theaterzaal brengt. Wij verzoeken u tijdig aanwezig te zijn.
Voor rolstoelgebruikers: 
graag vooraf melden via info@gashouderdedemsvaart.nl dan houden wij rekening met uw komst.

 


26
Jan

Shaggy Dogs

Het losgeslagen kwartet
€15,00
Terug BESTELLEN