29
Mar

Thijs Boontjes

 
 
 

 

Thijs Boontjes Dans- en Showorkest is een Nederlandstalige rock-’n-rollband rondom Noord-Hollander Thijs Boontjes. Thijs speelde in de band van Douwe Bob, waarmee hij ook mee was naar het Songfestival. Hij is verdienstelijk zanger, hoogbegaafd organist en zijn orkest weet eveneens van wanten.

Thijs Boontjes Dans- en Showorkest klinkt als een kruising tussen Herman Brood en André Hazes. Nederlandstalige rock 'n roll dus!

Bandnaam en songtekst getuigen van gevoel voor humor, maar het spelen van de nummers wordt wel degelijk serieus genomen.

In 2015 bracht hij zijn eerste EP “Niet Van Steen” uit. In 2016 met zijn eigen formatie  de EP “Ambiance”, met daarop de hit “Alleen Naar de Kermis”. Tussendoor werkte de band samen met Roxeanne Hazes voor “Ballade van de Moord”.

De band speelde al festivals als Down The Rabbit Hole, Zwarte Cross en Into The Great Wide Open plat. Augustus 2017 speelde Thijs Boontjes Dans- en showorkest o.a. zijn hit “Casablanca”. op het festival “Roots&Boots” in het gemeentepark van Dedemsvaart achter “The Fellowship of Acoustics”

Zanger en bandleider Thijs Boontjes is een graag geziene gast bij radio- en televisieprogramma’s. Zo was hij bijna de Slimste Mens, komt hij geregeld langs bij De Wereld Draait Door en All You Need is Love en was hij afgelopen zomer huisband van M, de talkshow van Margriet van der Linden op NPO1.

Wie zin heeft in een écht feestje komt 29 maart 2019 naar Gashouder Podium!

 


 Aanvang 21.00 uur zaalopen 20.00 uur


Vooraf gezellig dineren?
Maak gebruik van een speciaal  THEATERMENU bij deze horeca gelegenheden
 Rolstoelgebruikers en mindervaliden kunnen gebruik maken van de aanwezige lift.

Meld uw komst uiterlijk 1 dag van tevoren bij info@gashouderdemsvaart.nl

 

 
 
29
Mar

Thijs Boontjes

Dans- en Showorkest
€15,00
Terug BESTELLEN