Video's

I Put A Spell On You - CCR Revival

in de Dedemsvaartse Gashouder
MICHELLE DAVID & THE GOSPEL SESSIONS

in de Dedemsvaartse Gashouder


 

JW Roy & The Royal Family

in de Dedemsvaartse GashouderStairway To Hedon

in de Dedemsvaartse GashouderThe Grand East

in de Dedemsvaartse Gashouder


Electric Company - Mathilda

in de Dedemsvaartse Gashouder


robbing banks

in de Dedemsvaartse Gashouder
 giant tiger hooch

in de Dedemsvaartse Gashouder
 Swamp Blues Revelation

in de Dedemsvaartse Gashouder

 Ralph de Jongh & band

in de Dedemsvaartse Gashouder

 

 

 

Beans & Fatback - Use Me

in de Dedemsvaartse Gashouder

 


Anna Fernhout

 

Dayna Kurtz - Raise The Last Glass

in de Dedemsvaartse Gashouder

 
 


The Gospel Sessions

in de Dedemsvaartse Gashouder

 

 


aynsley lister

in de Dedemsvaartse Gashouder

 


YORA RIENSTRA

11 april 2015 IN DEDEMSVAART

 

"Drukt haar snor"

Cabaretière, actrice en zangeres Yora Rienstra won de jury- èn publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunstfestival 2009. Ze is bekend van DWDD, De Slimste Mens, Rabobank reclames, Toren C, De Dino Show, Divorce en haar eigen Radio 2 programma Ha! Die Yora.

 BACON FAT LOUIS - NO MONEY

 

(mei 2014)

 

Bacon Fat Louis' No Money, tijdens een concert in de Dedemsvaartse Gashouder

 Nick Saxon - Echo

(9 juni 2014)

Na ruim dertig optredens dwars door Europa sloot de Australische singer/songwriter Nick Saxon zijn tournee af in De Gashouder in Dedemsvaart. Hij serveerde zijn gasten een bijzonder smakelijk toetje. Thanks Nick, you were amazing!Hans Theessink - Blind Willy

(3 mei 2014)


Marinus de Goederen in de Gashouder Dedemsvaart

(31 maart 2014)

Na de eerste editie - met onder meer Michael Prins - was ook de tweede Singer/Songwriter Sunday in de Dedemsvaartse Gashouder een groot succes. Niet alleen door het memorabele concert van Douwe Bob en Maurice van Hoek, maar ook door de sfeervolle aanpak van Marinus de Goederen. Logisch dat de contouren van de derde Singer/Songwriter Sunday in de verte alweer zichtbaar worden.
En Marinus: excuus voor de verdwenen 'n'. Het klaterende applaus, dat op die plek weerklinkt, werkt hopelijk als een pleister op de wond...

 


Douwe Bob & Maurice van Hoek in de Gashouder

(31 maart 2014)

De kaarten voor de tweede Singer-Songwriter Sunday in de Dedemsvaartse Gashouder waren in een mum van tijd uitverkocht. Terecht, zo maakte eerst Marinus de Goedere al duidelijk. Even later deden Douwe Bob en Maurice van Hoek daar zelfs nog een schepje bovenop.

 


Sven Hammond Soul

(2 maart 2014)

Sven Hammond Soul stond in de Dedemsvaartse Gashouder. En hoe! De mensen die moesten afhaken omdat de zaal nokvol was, hebben een enerverend concert gemist

 

 

 

Nico DIJKSHOORN

(7 december 2013)
Nico Dijkshoorn stond op 7 december 2013 voor de derde keer op het podium in de Dedemsvaartse Gashouder. Eerder trad hij er tweemaal in z'n eentje aan, ditmaal nam hij voor het eerst zijn band The Hank 5 mee. Eén van de hoogtepunten van het concert was Schoolschrift, waarbij Nico zijn vrienden Fred (basgitarist) en Herman (drummer) even op adem liet komen.En dan is er The Weight.
 
 


Niels Geusebroek speelt de Gashouder plat

(13 september 2013)

Na zijn concert in de Dedemsvaartse Gashouder gaf Niels Geusebroek een klein interview, gezellig in de lift. Die dag stond hij voor het eerst op de hoogste plek in de hitlijsten, en die avond had hij voor het eerst met zijn nieuwe band op het podium gestaan. Hij was bijzonder tevreden.BackcoRner Boogie Band

(4 februari 2013)

De Backcorner Boogie Band stond in de sfeervolle Gashouder in Dedemsvaart. Het publiek was razendenthousiast. De band evenzeer. Of zoals de dames & heren na afloop op het memorybord meldden: 'Dit smaakt naar meer!' Klopt!

 

 

 

GASHOUDER DEDEMSVAART

De gashouder in Dedemsvaart is in het jaar 2010/2011 verplaatst en omgebouwd tot een klein theater, JJ Video Productions heeft dit proces 8 maanden gevolgd.